Megoldás

Megoldás

A megoldás: változzunk önmagunk szerető szülőjévé.

Ahogy az ACA biztonságos hellyé válik számodra, szerét ejtheted, hogy szabadon kifejezésre juttasd a sérüléseket és félelmeket, amelyeket eddig belül tartottál és megszabadulj a múltból hozott szégyentől és önvádtól. Olyan felnőtté válsz, akit már nem tartanak rabságban a gyermekkori reakciók. Meggyógyítod a Belső Gyermeket, megtanulod mindentől függetlenül szeretni és elfogadni magadat.

A gyógyulás akkor kezdődik, amikor kimerészkedünk az elszigeteltségből. Az érzések és az eltemetett emlékek visszatérnek. Fokozatosan átélve a visszafojtott gyászt, lassan kimozdulunk a múltból. Megtanuljuk újjánevelni magunkat gyengédséggel, humorral, szeretettel és tisztelettel.

Ez a folyamat teszi lehetővé, hogy biológiai szüleinket létezésünk eszközeiként láthassuk meg. Tényleges szülőnk egy Felsőbb Erő, akit néhányunk Istennek szólít. Mindamellett, hogy alkoholista vagy egyéb módon rendellenesen “működő” szüleink voltak, a Felső Erőnktől megkapjuk a gyógyulás lehetőségét.

A következő tevékenységek gyógyítanak bennünket: a Lépések gyakorlása, a gyűléseken való részvétel, a telefon használata. Megosztjuk egymással tapasztalatainkat, erőnket és reményünket. Megtanuljuk “csak a mai nap”-on, átalakítani a sérült gondolkodásunkat. Ha mai tetteinkért többé nem a szüleinket tesszük felelőssé, akkor szabaddá válunk az egészséges, megbízható döntésekre és reagálókból kezdeményezőkké válunk. Szenvedőkből gyógyítókká, segítőkké fejlődünk. A teljesség olyan fokú érzésére ébredünk rá, amelyről azt sem tudtuk, hogy lehetséges.

Ha rendszeresen jársz ezekre a gyűlésekre, annak fogod látni a családi alkoholizmust és rendellenességeket, ami valójában: betegségnek, amely megfertőzte gyermekkorodat és felnőttként is folytatja befolyását. Megtanulod figyelmedet “itt és most” önmagadra összpontosítani. Felelősséget fogsz tudni vállalni saját életedért, és saját szülőddé tudsz válni.

Ezt a folyamatot nem szükséges egyedül élned át. Körültekintve látsz magad körül olyanokat, akik azonosulni tudnak azzal, amit érzel. Bármi történjék is, mi szeretünk és bátorítunk téged. Kérjük, fogadj el bennünket, ahogy mi is elfogadunk téged.

Ez egy spirituális Program, amely szeretetben fogant tettekre épül. Biztosíthatunk, ahogy a szeretet nő benned, szép változásokat fogsz tapasztalni a kapcsolataidban, különösen ami a Felsőbb Erőddet, önmagadat és szüleidet illeti.